3d Microblading öGonbryn Malmö

Famous 3D Microblading Ögonbryn Malmö 2022. Välkommen till love brows & beauty. Det involverar en certifierad microblading artist som använder ett handhållet.

Microblading 6D ögonbryn Malmö citiboard
Microblading 6D ögonbryn Malmö citiboard from citiboard.se

Priset är 6 800 sek och då ingår en konsultation i samband med behandlingen, samt touch up efter en månad för bästa resultat. En tatuering tar 2 timmar och håller upp till 2 år,. Behandling för ögonbryn pris från:

3D Ögonbryn Microblading I Stockholm From Www.nordicbrows.se.


Resultatet är naturliga hårliknande liniljer som håller mellan 6 mån och 2 år beroende på hudtyp och yttre faktorer (sol,svett m.m). Microbladning jag är utbildad och diplomerad i microblading, en teknik för att göra permanent makeup för vackra och naturliga ögonbryn. Lägg i varukorgen 3 års giltighetstid marknadens bästa villkor 45 dagar öppet köp gratis lyxig presentbox ingår i din.

8 3D Tatuering Ögonbryn Malmö.


Det involverar en certifierad microblading artist som använder ett handhållet. På vår utbildning får du lära dig om 3d tatuering av ögonbryn, ögonbrynsfärgning och phibrows. Har volymskillnader i egen hårväxt.

3D+Powder, Två Tekniker Som Kombineras För Ett Mer Fylligt Resultat.


Get directions +46 70 005 29 97. En tatuering tar 2 timmar och håller upp till 2 år, glöm under tiden. Jag är utbildad och diplomerad i microblading, en teknik för att göra permanent makeup för vackra och naturliga ögonbryn.

Ett Par Fylliga Och Välformade Ögonbryn Intensifierar Blicken, Ramar In Och Framhäver.


Behandlingar för fransar och bryn i malmö. Velvet brows erbjudande 3690kr (ord.pris 5490kr) 100 minuter, kostnadsfri · mer info. Priset är 6 800 sek och då ingår en konsultation i samband med behandlingen, samt touch up efter en månad för bästa resultat.

Microblading Är En Metod Som Lämpar Sig När Målet Är Fylligare Och Mer Välformade Ögonbryn Som Ger En Vacker Inramning Till Ansiktet.


Välkommen till love brows & beauty. Den första är microblading och den här. Erbjudanden på behandlingar för ögonfransar och bryn i malmö.

Post a Comment for "3d Microblading öGonbryn Malmö"